Malerier og Grafik

Home Akvarel og Akryl Malerier Grafik og Logo design Lenes "Olie" Link's

Kort om mig og mine billeder m.m.

Efter i de sidste 20 år primært at have koncentreret mig om familie og karriere og kun ganske lidt om det kreative i maleriet, kom jeg i 2002, efter en henvendelse fra den lokale gymnastikforening, for alvor i gang med at tegne igen. De skulle bruge noget grafik deres holds opvisnings-trøjer. Dette tog om sig og blev med tiden til mange hold og flere foreninger en periode hvor jeg også malede en smugle.

I 2009 tog jeg så for alvor maleriet op igen, og det er i dag det jeg bruger det meste af min tid på idet grafikken nu er kommet lidt mere i baggrunden. Jeg laver stadig lidt grafik til trøjer og hjælper også gerne med at rentegne logoer m.m.

Jeg maler primært mine billeder på mit eget initiativ, men jeg tager da også mod bestillinger og har gennem tiden malet lidt af hvert også portrætter af både mennesker og dyr (dog kun hunde). Prisen på mine billeder er vidt forskellige også selv om billederne kan have samme størrelse, Der kan tit være brugt meget forskellige resurser på det enkelte billede og det afspejles selvfølgelig i prisen.

Jeg finder inspiration til mine billeder i hverdagen, ofte i naturen og men også på nettet og meget ofte er billederne sammensatte af flere indtryk.

Mine billeder har primært rod i realismen med til tider også med et strejf af naivisme, jeg maler også en sjældent gang imellem ren abstrakte motiver. Hvis du skulle være interesseret i et af mine billeder kan du kontakte mig enten på e-mail eller telefon. Du er også altid velkommen til at give et bud på et specifikt billede.

Kontakt-oplysningerne finder du på forsiden.